Revista de proiectare
Revista de proiectare
Taburet Pliabil

Tatamu

Taburet Pliabil Până în 2050, două treimi din populația pământului va locui în orașe. Principala ambiție din spatele Tatamu este de a oferi mobilier flexibil pentru persoanele al căror spațiu este limitat, inclusiv pentru cei care se mișcă frecvent. Scopul este de a crea un mobilier intuitiv care să îmbine robustetea cu o formă ultra-subțire. Pentru a desfășura scaun este nevoie de o singură mișcare de răsucire. În timp ce toate balamalele confecționate din țesătură durabilă păstrându-i o greutate ușoară, părțile din lemn oferă stabilitate. Odată ce se aplică presiune, scaunul devine mai puternic, deoarece piesele sale se blochează, datorită mecanismului și geometriei sale unice.

Denumirea proiectului : Tatamu, Numele proiectanților : Mate Meszaros, Numele clientului : Tatamu.

Tatamu Taburet Pliabil

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.