Revista de proiectare
Revista de proiectare
Taburet Pliabil

Tatamu

Taburet Pliabil Până în 2050, două treimi din populația pământului va locui în orașe. Principala ambiție din spatele Tatamu este de a oferi mobilier flexibil pentru persoanele al căror spațiu este limitat, inclusiv pentru cei care se mișcă frecvent. Scopul este de a crea un mobilier intuitiv care să îmbine robustetea cu o formă ultra-subțire. Pentru a desfășura scaun este nevoie de o singură mișcare de răsucire. În timp ce toate balamalele confecționate din țesătură durabilă păstrându-i o greutate ușoară, părțile din lemn oferă stabilitate. Odată ce se aplică presiune, scaunul devine mai puternic, deoarece piesele sale se blochează, datorită mecanismului și geometriei sale unice.

Denumirea proiectului : Tatamu, Numele proiectanților : Mate Meszaros, Numele clientului : Tatamu.

Tatamu Taburet Pliabil

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.