Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ochelarii Rabatabili

Blooming

Ochelarii Rabatabili Designul ochelarilor Sonja a fost inspirat de flori înflorite și rame de ochelari timpurii. Combinând formele organice ale naturii și elementele funcționale ale ramelor de ochelari, proiectantul a dezvoltat un element convertibil care poate fi ușor manipulat, oferind mai multe aspecte diferite. Produsul a fost proiectat, de asemenea, cu o posibilitate practică de pliere, ocupând cât mai puțin spațiu posibil în sacul de transport. Lentilele sunt produse din plexiglas tăiat cu laser cu imprimeuri de flori Orchid, iar ramele sunt realizate manual folosind alamă placată cu aur de 18k.

Cerceii Multifuncțional

Blue Daisy

Cerceii Multifuncțional Daisy's sunt flori compuse cu două flori combinate într-una, o secțiune interioară și o secțiune exterioară petală. Simbolizează împletirea a doi reprezentând iubirea adevărată sau legătura supremă. Designul se îmbină în unicitatea florii de margarete, permițând purtătorului să poarte Daisy albastră în mai multe moduri. Alegerea safirelor albastre pentru petale este de a sublinia inspirația pentru speranță, dorință și dragoste. Sapferele galbene alese pentru petala de flori centrale înglobează purtătorul să simtă un sentiment de bucurie și mândrie, dând purtătorului o seninătate și încredere deplină în afișarea eleganței sale.

Pandantiv

Eternal Union

Pandantiv Uniunea eternă de Olga Yatskaer, un istoric profesionist care a decis să urmeze o nouă carieră de designer de bijuterii, arată simplu, dar plin de sens. Unii ar găsi în el o notă de bijuterii celtice sau chiar un nod de Herakles. Piesa reprezintă o formă infinită, care arată ca două forme interconectate. Acest efect este creat prin linii sub formă de grilă gravate peste piesă. Cu alte cuvinte - cei doi sunt legați ca unul, iar unul este unirea celor doi.

Colecția De Bijuterii

Ataraxia

Colecția De Bijuterii Combinând cu moda și tehnologia avansată, proiectul își propune să creeze piese de bijuterii care să poată transforma vechile elemente gotice într-un stil nou, discutând potențialul tradițional în contextul contemporan. Având interesul pentru modul în care vibrațiile gotice influențează audiența, proiectul încearcă să provoace experiență individuală unică printr-o interacțiune ludică, explorând relația dintre design și purtători. Pietrele prețioase sintetice, ca material mai mic de amprentă ecologică, au fost tăiate în suprafețe neobișnuit de plane pentru a-și arunca culorile pe piele pentru a spori interacțiunea.

Colierul

Eves Weapon

Colierul Arma lui Eve este realizată din trandafir de 750 de carate și aur alb. Conține 110 diamante (20,2 ca) și este format din 62 de segmente. Toate au două aparențe complet diferite: în vedere laterală segmentele sunt în formă de măr, în vederea de sus se pot observa linii în formă de V. Fiecare segment este împărțit lateral pentru a crea efectul de încărcare a arcului care ține diamantele - diamantele sunt ținute doar prin tensiune. Acest lucru accentuează avantajos luminozitatea, strălucirea și maximizează strălucirea vizibilă a diamantului. Permite un design extrem de ușor și clar, în ciuda dimensiunii colierului.

Inel

Wishing Well

Inel După ce a vizitat o grădină de trandafiri în visele ei, Tippy a venit peste un doritor înconjurat de trandafiri. Acolo, a privit în fântână și a văzut reflectarea stelelor nopții și și-a făcut o dorință. Stelele de noapte sunt reprezentate de diamante, iar rubinul simbolizează pasiunea ei cea mai adâncă, visele și speranțele pe care le-a făcut la fântâna doritoare. Acest design prezintă o tăietură personalizată de trandafir, gheară de rubin hexagon, din aur solid de 14K. Frunzele mici sunt sculptate pentru a arăta textura frunzelor naturale. Banda de inel sprijină partea superioară plată, și se curbe ușor spre interior. Mărimile inelelor trebuie calculate matematic.