Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brosa

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosa Caracterul și forma externă a unui subiect permit schimbarea designului nou al unui ornament. În natura vie, o perioadă se schimbă în alta. Primăvara urmează iarna și dimineața vine după noapte. De asemenea, culorile se schimbă, precum și atmosfera. Acest principiu de înlocuire, alternare a imaginilor este adus în podoabele „Metamorfozei Asiei”, colecția în care două stări diferite, două imagini neconfinate sunt reflectate într-un singur obiect. Elemente mobile ale construcției fac posibilă schimbarea caracterului și aspectului ornamentului.

Ceasul Analog

Kaari

Ceasul Analog Acest design se bazează pe un mecanism analogic 24 ore standar (mâna cu jumătate de viteză). Acest design este prevăzut cu două tăieturi în formă de arc. Prin ele pot fi văzute orele și minutele de cotitură. Mâna orei (disc) este împărțită în două segmente de culori diferite care, rotind, indică ora AM sau PM în funcție de culoarea care începe să fie vizibilă. Mâna de minut este vizibilă prin arcul cu raza mai mare și stabilește ce slot de minut corespunde cadranelor de 0-30 minute (situate pe raza interioară a arcului) și slotul de 30-60 minute (situat pe raza exterioară).

Rochiul Modern

Le Maestro

Rochiul Modern Le Maestro revoluționează pantoful rochiei prin încorporarea unui „toc cu matrice” din titan Direct Metal Sintered (DMLS). „Calcaiul matricial” reduce masa vizuală a secțiunii călcâiului și prezintă integritatea structurală a încălțămintei. Pentru a completa vampila elegantă, pielea înaltă de cereale este folosită pentru designul asimetric distinct al părții superioare. Integrarea secțiunii tocului în partea superioară este acum compusă într-o siluetă elegantă și rafinată.

Qipao Contemporan

The Remains

Qipao Contemporan Inspirația este de la moaștele chinezești, „Ceramica” este cea mai populară reprezentare, indiferent de regie și oameni. În studiul meu, chiar și astăzi standardele chinezesti estetice ale modei și Feng Shui (design interior și mediu) sunt neschimbate. Le place viziunea, straturile și dorințele. Aș dori să proiectez un Qipao pentru a aduce implicația și caracteristica ceramicii din dinastia veche la moda contemporană. Și provoacă oameni care sunt uitați de cultura și etnia lor ori de câte ori suntem în generație i.

Brosa

Chiromancy

Brosa Fiecare persoană este unică și originală. Acest lucru este evident chiar și în modelele de pe degetele noastre. Liniile desenate și semnele mâinilor noastre sunt, de asemenea, destul de originale. În plus, fiecare persoană are o serie de pietre, care sunt apropiate de ele în calitate sau legate de evenimente personale. Toate aceste caracteristici oferă unui observator gânditor atât de instructiv și atractiv, încât permite crearea de bijuterii personalizate pe baza acestor linii și semne ale lucrurilor individuale. Acest tip de ornament și bijuterii - formează Codul tău personal de artă

Bijuteria

Angels OR Demons

Bijuteria Asistăm la bătălia constantă dintre bine și rău, întuneric și lumină, zi și noapte, haos și ordine, război și pace, erou și ticălos în fiecare zi. Indiferent de religia sau naționalitatea noastră, ni s-a spus povestea însoțitorilor noștri constanți: un înger așezat pe umărul nostru drept și un demon în stânga, îngerul ne convinge să facem binele și înregistrează faptele noastre bune. El ne-a convins să facem rău și ține evidența faptelor noastre rele. Îngerul este o metaforă pentru „superego” nostru, iar diavolul reprezintă „Id” și bătălia constantă dintre conștiință și inconștient.