Revista de proiectare
Revista de proiectare
Serviciul De Recomandare Muzicală

Musiac

Serviciul De Recomandare Muzicală Musiac este un motor de recomandare muzicală, utilizează participarea proactivă pentru a găsi opțiuni precise pentru utilizatorii săi. Acesta își propune să propună interfețe alternative pentru a contesta autocrația algoritmului. Filtrarea informațiilor a devenit o abordare inevitabilă de căutare. Cu toate acestea, creează efecte de cameră ecou și constrânge utilizatorii din zona lor de confort urmărind cu strictețe preferințele. Utilizatorii devin pasivi și nu mai pun la îndoială opțiunile pe care le oferă mașina. Petrecerea timpului pentru revizuirea opțiunilor poate crește costuri biologice enorme, dar efortul creează o experiență semnificativă.

Băutură

GuJingGong

Băutură Poveștile culturale transmise de oameni sunt prezentate pe ambalaj, iar modelele de băutură de dragon sunt desenate cu meticulozitate. Dragonul este respectat în China și simbolizează bunătatea. În ilustrație, Dragonul iese să bea. Deoarece este atras de vin, se plimbă în jurul sticlei de vin, adăugând elemente tradiționale precum Xiangyun, palat, munte și râu, ceea ce confirmă legenda vinului tribut Gujing. După deschiderea cutiei, va exista un strat de hârtie card cu ilustrații pentru a face ca cutia să aibă efectul de afișare generală după deschidere.

Sistemul De Depistare

Airport Bremen

Sistemul De Depistare Un design modern cu contrast puternic și o informație clară Hirarchie distinge noul sistem. Sistemul de orientare funcționează rapid și va aduce o contribuție pozitivă la calitatea serviciilor oferite aeroportului. Cel mai important înseamnă, alături de utilizarea unui nou font, un element săgeată distinctiv, introducerea de culori diferite, cu contrast ridicat. A fost în special pe aspecte funcționale și psihologice, precum vizibilitate bună, lizibilitate și înregistrarea informațiilor fără bariere. Se folosesc carcase noi din aluminiu cu iluminare LED modernă și modernă. Au fost adăugate turnuri de semnalizare.

Conceptul De Ambalare

Faberlic Supplements

Conceptul De Ambalare În lumea modernă, oamenii sunt expuși constant la efectele agresive ale factorilor negativi externi. Ecologia proastă, ritmul aglomerat al vieții în megalopolize sau stresuri duce la creșterea încărcăturilor pe corp. Pentru normalizarea și îmbunătățirea stării funcționale a organismului, se folosesc suplimente. Principala metaforă a acestui proiect a devenit diagrama îmbunătățirii bunăstării unei persoane cu utilizarea suplimentelor. De asemenea, elementul grafic principal repetă forma literei F - prima literă din numele mărcii.

Arta

Metamorphosis

Arta Site-ul se află în regiunea industrială Keihin din periferia Tokyo. Afumarea constantă a fumului din coșurile de fum din fabricile industriale grele poate înfățișa o imagine negativă precum poluarea și materialismul. Cu toate acestea, fotografiile s-au concentrat asupra diferitelor aspecte ale fabricilor care ilustrează frumusețea sa funcțională. În timpul zilei, conductele și structurile creează modele geometrice cu linii și texturi, iar scala pe instalațiile rezistente creează un aer de demnitate. Noaptea, facilitățile se schimbă într-o misterioasă fortăreață cosmică, cea a filmelor de sci-fi din anii 80.

Afișul Expoziției

Optics and Chromatics

Afișul Expoziției Titlul Optică și cromatică se referă la dezbaterea dintre Goethe și Newton cu privire la natura culorilor. Această dezbatere este reprezentată de ciocnirea celor două compoziții sub formă de literă: una este calculată, geometrică, cu contururi ascuțite, cealaltă mizează pe jocul impresionist al umbrelor colorate. În 2014, acest design a servit drept copertă pentru Piesele Artista Pantone Plus Series.