Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masca

Billy Julie

Masca Acest design este inspirat de microexpresie. Designerul alege pe Billy și Julie pentru două tipuri de personalități multiple. Elementele complexe sunt create prin ajustarea parametrică a orientărilor unei geometrii asemănătoare unei scări, bazată pe o curbă încurcată cu partiții. Ca interfață și interpret, această mască este creată pentru a face oamenii să-și examineze propria conștiință.

Asistent Machiaj

Eyelash Stand

Asistent Machiaj Acest design explorează o metaforă a genelor. Designerul consideră că ochii sunt o urmărire pentru o așteptare personală. El creează un suport pentru ochi ca o icoană a vieții sau o etapă în miniatură a performanței. Acest stand simbolizează un angajament reminiscent dimineața sau înainte de culcare, prin stabilirea genelor temporar înainte sau după aplicare. Un suport pentru geană este o modalitate de a memora ceea ce ceva banal a contribuit la aventura personală zilnică.

Instalarea Tematică

Dancing Cubes

Instalarea Tematică Acest design interacționează cu subiectul afișat de module. Acest suport tematic este proiectat cu un mecanism auto-extins pentru a conecta șase sau mai mulți cuburi la o unitate ridicată în trei direcții perpendiculare. Configurația de formă gratuită cu crestături face ca conexiunea să fie similară cu persoanele care dansează între ele. Dispunerea unor mici găuri creează o structură de cazare pentru subiect cu piese liniare.

Identitatea Corporativă

film festival

Identitatea Corporativă „Cinema, ahoy” a fost sloganul pentru a doua ediție a Festivalului European de Film de la Cuba. Face parte dintr-un concept de design axat pe călătorie ca mod de conectare a culturilor. Designul evocă călătoria unei nave de croazieră care călătorește din Europa spre Havana încărcate cu filme. Proiectarea invitațiilor și a biletelor pentru festival s-a inspirat din pașapoarte și pasapoarte folosite de călătorii din întreaga lume. Ideea de a călători prin filme încurajează publicul să fie receptiv și curios cu privire la schimburile culturale.

Mâncarea Pentru Gustări

Have Fun Duck Gift Box

Mâncarea Pentru Gustări Cutia de cadouri „Have Fun Duck” este o cutie specială pentru tineri. Inspirat de jucării, jocuri și filme în stil pixel, designul prezintă un „oraș alimentar” pentru tineri cu ilustrații interesante și detaliate. Imaginea IP va fi integrată pe străzile orașului, iar tinerii iubesc sportul, muzica, hip-hop-ul și alte activități de divertisment. Experimentează jocuri sportive distractive în timp ce te bucuri de mâncare, exprimă un stil de viață tânăr, distractiv și fericit.

Pachetul Alimentar

Kuniichi

Pachetul Alimentar Mâncarea tradițională japoneză conservată Tsukudani nu este foarte cunoscută în lume. Un fel de mâncare gătit pe bază de sos de soia care combină diverse fructe de mare și ingrediente terestre. Noul pachet include nouă etichete concepute pentru a moderniza modelele tradiționale japoneze și pentru a exprima caracteristicile ingredientelor. Noul logo al mărcii este proiectat cu așteptarea continuării acestei tradiții pentru următorii 100 de ani.