Revista de proiectare
Revista de proiectare
Titlul De Deschidere

Pop Up Magazine

Titlul De Deschidere Proiectul a fost o călătorie pentru a explora problemele Escape (tema pentru 2019) în mod abstract și fluid, arătând schimbările, lucrurile noi și consecințele de la aceasta. Toate imaginile sunt curate și confortabile de urmărit, contrastând cu realitatea inconfortabilă din actul de evadare. Designul se schimbă constant, iar formele morfante din animație reprezintă actul readaptării, cauzat de un fel de situație. Evadarea are sensuri, interpretări diferite, iar punctul de vedere variază de la jucăuș la grav.

Denumirea proiectului : Pop Up Magazine, Numele proiectanților : Rafael de Araujo, Numele clientului : Pop Up Magazine.

Pop Up Magazine Titlul De Deschidere

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.