Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Produse Cosmetice

Woman Flower

Colecția De Produse Cosmetice Această colecție este inspirată de stilurile vestimentare exagerate ale doamnelor medievale europene și de formele de vedere ale păsării. Proiectantul a extras formele celor două și le-a folosit ca prototipuri creative și s-a combinat cu designul produsului pentru a forma o formă unică și un sens vestimentar, arătând o formă bogată și dinamică.

Denumirea proiectului : Woman Flower, Numele proiectanților : Kang Jiang, Numele clientului : LCHEAR.

Woman Flower Colecția De Produse Cosmetice

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.