Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul Flagship

Zhuyeqing Green Tea

Magazinul Flagship Consumul de ceai necesită atât un mediu favorabil, cât și o dispoziție bună. Proiectantul prezintă motivul norului și al muntelui în calea pictării cu cerneală la îndemână și stropește o pereche de picturi frumoase peisajelor chinezești în spațiul limitat închis. Prin intermediul operatorilor de funcții personalizate, proiectantul a creat o experiență senzorială pentru consumatori, ceea ce aduce un impact senzual uriaș.

Denumirea proiectului : Zhuyeqing Green Tea, Numele proiectanților : Li Xiang, Numele clientului : X+Living.

Zhuyeqing Green Tea Magazinul Flagship

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.