Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul Pentru Alimente Coreene De Sănătate

Darin

Ambalajul Pentru Alimente Coreene De Sănătate Darin este conceput pentru a elibera oamenii moderni din reticență față de produsele alimentare tradiționale coreene din Coreea în societatea obositoare, oferind o claritate simplă și grafică în furnizarea de pachete către sensibilitățile oamenilor moderni, spre deosebire de imaginile nedefinite care au fost utilizate de magazinele tradiționale coreene de sănătate . Toate modelele sunt realizate din motive de circulație a sângelui, vizualizând obiectivul de a oferi vitalitate și sănătate celor obosiți din anii 20 și 30.

Denumirea proiectului : Darin, Numele proiectanților : Hee soo Son, Numele clientului : Darin.

Darin Ambalajul Pentru Alimente Coreene De Sănătate

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.