Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Holului

Liantan Shi

Spațiul Holului Aplicând o formă sculpturală mare pentru a remodela spațiul și a crea o focalizare vizuală În primul rând, faceți un tavan mare curbat cu o textură de lemn la înălțimea de intrare și formați o bază în partea de jos a curbei. Apoi, în partea dreaptă, coloana arborelui este decorată într-o elipsă, iar suprafața este înconjurată de trei petale de lotus. În experiența vizuală, este ca un „lotus în devenire” care transportă întreg spațiul holului.

Denumirea proiectului : Liantan Shi, Numele proiectanților : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Numele clientului : B.P.S design.

Liantan Shi Spațiul Holului

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.