Revista de proiectare
Revista de proiectare
Complexul De Ospitalitate

Serenity Suites

Complexul De Ospitalitate Serenity Suites se află în așezarea Nikiti, Sithonia din Halkidiki, Grecia. Complexul este format din trei unități cu douăzeci de apartamente și o piscină. Unitățile de construcție marchează o formă profundă a orizontului spațial oferind în același timp vederi optime spre mare. Piscina este nucleul dintre cazare și facilități publice. Complexul de ospitalitate constituie un punct de reper în zonă, ca o scoică extrovertită cu calități interioare.

Denumirea proiectului : Serenity Suites, Numele proiectanților : Taka + Partners, Numele clientului : Mykoniatis Ilias & Co .

Serenity Suites Complexul De Ospitalitate

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.