Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Mobilă

Phan

Colecția De Mobilă Colecția Phan este inspirată din containerul Phan care este o cultură a containerelor thailandeze. Proiectantul folosește structura containerelor Phan pentru a realiza structura de mobilier care o face puternică. Proiectați forma și detaliile care o fac modernă și simplă. Proiectantul a folosit tehnologia tăiată cu laser și o combinație de foi de metal pliabile cu lemn CNC pentru a realiza un detaliu complex și unic, diferit de alții. Suprafața a fost finisată cu un sistem acoperit cu pulbere pentru a face structura să rămână lungă, puternică, dar ușoară.

Denumirea proiectului : Phan, Numele proiectanților : Yongphan Sundara-vicharana, Numele clientului : SSTEEL.

Phan Colecția De Mobilă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.