Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior

Suzhou MZS Design College

Designul Interior Acest proiect este situat în Suzhou, care este bine cunoscut prin designul tradițional al grădinii chinezești. Designerul s-a străduit să reunească atât sensibilitățile sale moderniste, cât și limba populară Suzhou. Designul ia indicii din arhitectura tradițională Suzhou cu utilizarea pereților din ipsos văruit, a ușilor lunii și a arhitecturii complexe a grădinii pentru a re-imagina limba populară Suzhou într-un context contemporan. Mobilierul a fost recreat cu ramuri reciclate, bambus și frânghii de paie cu participarea studenților, ceea ce a dat un sens special acestui spațiu educațional.

Denumirea proiectului : Suzhou MZS Design College, Numele proiectanților : Miaofei (Fiona) Jiang, Numele clientului : .

Suzhou MZS Design College Designul Interior

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.