Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel

Park Zoo

Hotel Este fără îndoială un hotel bazat pe tema animalelor. Cu toate acestea, designerii nu au creat pur și simplu o serie de instalații adorabile și grațioase în formă de animal, pentru a atrage atenția pe o piață intens concurențială. Infuzând spațiul cu dragoste profundă pentru animale, designerii au transformat hotel într-o expoziție de artă, unde clienții sunt capabili să observe și să simtă situația reală cu care se confruntă animalele pe cale de dispariție în momentul prezent.

Denumirea proiectului : Park Zoo, Numele proiectanților : Li Xiang, Numele clientului : X+Living.

Park Zoo Hotel

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.