Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ad Focus-Ul Follow Focus

ND Lens Gear

Ad Focus-Ul Follow Focus ND LensGear se ajustează cu precizie egocentrică la lentile cu diametre diferite. Seria ND LensGear acoperă toate obiectivele ca niciun alt LensGear disponibil. Fără tăiere și fără îndoire: nu mai există șurubelnițe, curele uzate sau resturi enervante de curele care ies. Totul se potrivește ca un farmec. Și un alt plus, fără instrumente! Datorită designului său inteligent, se centrează ușor și ferm în jurul obiectivului.

Denumirea proiectului : ND Lens Gear, Numele proiectanților : Nils Fischer, Numele clientului : Studio AFS GmbH.

ND Lens Gear Ad Focus-Ul Follow Focus

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.