Revista de proiectare
Revista de proiectare
Parcul Familial

Hangzhou Neobio

Parcul Familial Pe baza aspectului inițial al mall-ului comercial, Hangzhou Neobio Family Park a fost împărțit în patru zone funcționale majore, fiecare cu spații accesorii multiple. O astfel de diviziune a luat în considerare grupurile de vârstă, interesele și comportamentele copiilor, combinând în același timp funcții de divertisment, educație și odihnă în timpul activităților părinte-copil. Circulația rezonabilă în spațiu îl face un parc familial cuprinzător care integrează activități de divertisment și educație.

Denumirea proiectului : Hangzhou Neobio, Numele proiectanților : Li Xiang, Numele clientului : Shanghai Neobio Enterprise Management Co., Ltd.

Hangzhou Neobio Parcul Familial

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.