Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Interioară

Seamless Blank

Casa Interioară Aceasta este o casă pentru a prezenta stilul de viață unic al gazdei, care este casa unui designer grafic și a unui antreprenor. Proiectantul prezintă materiale naturale pentru a ilustra preferințele gazdei și pentru a păstra zonele goale pentru a umple lucrurile membrilor familiei. Bucătăria este centrul casei, special concepută o priveliște surround pentru gazdă și asigură-te că părinții pot vedea oriunde. Casa este dotată cu pardoseală din granit alb, pictură minerală italiană, sticlă transparentă și acoperire cu pulbere albă pentru a dezvălui detaliile elegante ale materialelor.

Denumirea proiectului : Seamless Blank, Numele proiectanților : Jianhe Wu, Numele clientului : TYarchistudio.

Seamless Blank Casa Interioară

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.