Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Arhitecturii Fațadelor

Cecilip

Designul Arhitecturii Fațadelor Proiectarea învelișului Cecilip este conformă unei superpoziții de elemente orizontale care permite realizarea formei organice care distinge volumul clădirii. Fiecare modul este compus din secțiuni de linii înscrise pe raza curburii care urmează să fie format. Piesele au folosit profile dreptunghiulare din aluminiu anodizat argintiu de 10 cm lățime și 2 mm grosime și au fost așezate pe un panou din aluminiu compozit. Odată montat modulul, partea din față a fost acoperită cu un oțel inoxidabil cu calibru 22.

Denumirea proiectului : Cecilip, Numele proiectanților : Dante Luna, Numele clientului : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Designul Arhitecturii Fațadelor

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.