Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotoliu

Lollipop

Fotoliu Fotoliul Lollipop este o combinație de forme neobișnuite și culori la modă. Siluetele și elementele sale de culoare trebuiau să arate de la distanță ca niște bomboane, dar, în același timp, fotoliul ar trebui să se încadreze în interioare de diferite stiluri. Forma chupa-chups a constituit baza cotierelor, iar spătarul și scaunul sunt realizate sub formă de bomboane clasice. Fotoliul Lollipop este creat pentru persoanele cărora le place deciziile îndrăznețe și moda, dar nu doresc să renunțe la funcționalitate și confort.

Denumirea proiectului : Lollipop, Numele proiectanților : Natalia Komarova, Numele clientului : Alter Ego Studio.

Lollipop Fotoliu

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.