Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul Și Barul

WTC Effingut

Restaurantul Și Barul Designerii trebuie să experimenteze cu diferite concepte în design-uri de restaurant care pot atrage clientela și pot rămâne proaspete și atrăgătoare cu tendințele viitoare în design. Utilizarea neconvențională a materialelor este o astfel de modalitate de a menține patronii angajați cu decor. Effingut este un brand consacrat în Brewery care crede în acest gând. Utilizarea neconvențională a pieselor Motor pentru ambianță este conceptul acestui restaurant. Acesta transmite relația dintre pasiunile tinereții și are un amestec de context local cu Pune și cultura berii din Germania. Buza reciclată pe fundalul barei este o altă caracteristică a decorului

Denumirea proiectului : WTC Effingut, Numele proiectanților : Ketan Jawdekar, Numele clientului : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Restaurantul Și Barul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.