Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul Și Barul

Kopp

Restaurantul Și Barul Designul restaurantului trebuie să fie atractiv pentru clienți. Interioarele trebuie să rămână proaspete și atrăgătoare cu tendințele viitoare în design. Utilizarea neconvențională a materialelor este o modalitate de a menține clienții implicați în decor. Kopp este un restaurant care a fost conceput cu acest gând. Kopp în limba locală goană înseamnă un pahar de băutură. Whirlpool format prin agitarea unei băuturi într-un pahar a fost vizualizat ca un concept în timp ce a proiectat acest proiect. Prezintă filozofia de proiectare a repetării modelelor generatoare de module.

Denumirea proiectului : Kopp, Numele proiectanților : Ketan Jawdekar, Numele clientului : Kopp.

Kopp Restaurantul Și Barul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.