Revista de proiectare
Revista de proiectare
Design Interior De Birou

Yuli Design Studio

Design Interior De Birou Există întotdeauna prea multe panouri dezordonate în direcții verticale, orizontale și laterale pe străzile care blochează adevărata înfățișare arhitecturală. Acest lucru îndeamnă să ia în considerare modul de redefinire a panourilor de semne pentru a îmbunătăți și a îmbunătăți efectele aduse de astfel de articole decorative în aer liber. Punctul de design interior este de a descompune aspectul anterior. Se introduce iluminatul natural. Un mansard este construit de un spațiu ridicat. Unde s-au modificat scările este modificat. Alterarea locului în care treptele scădea timpul mișcărilor verticale. Aceasta creează o nouă posibilitate în afara limitelor vechi.

Denumirea proiectului : Yuli Design Studio, Numele proiectanților : Chiung Hui Fu, Numele clientului : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio Design Interior De Birou

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.