Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sertarul

Black Labyrinth

Sertarul Black Labyrinth de Eckhard Beger pentru ArteNemus este un sertar vertical cu 15 sertare care își inspiră din dulapurile medicale asiatice și din stilul Bauhaus. Aspectul său arhitectural întunecat este adus la viață prin raze luminoase cu trei puncte focale care sunt reflectate în jurul structurii. Concepția și mecanismul sertarelor verticale cu compartimentul lor rotativ transmit piesei aspectul său intrigant. Structura de lemn este acoperită cu furnir vopsit negru în timp ce marchetarea este realizată în arțar flăcată. Furnirul este uns pentru a obține un finisaj satinat.

Denumirea proiectului : Black Labyrinth, Numele proiectanților : Eckhard Beger, Numele clientului : ArteNemus.

Black Labyrinth Sertarul

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.