Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalarea Ceaiului Uscat

SARISTI

Ambalarea Ceaiului Uscat Designul este un recipient cilindric cu culori vibrante. Utilizarea inovatoare și iluminatoare a culorilor și formelor creează un design armonios care reflectă infuziile de plante SARISTI. Ceea ce diferențiază designul nostru este capacitatea noastră de a oferi o întorsătură modernă ambalajelor de ceai uscat. Animalele folosite în ambalaj reprezintă emoții și condiții pe care oamenii le experimentează adesea. De exemplu, păsările Flamingo reprezintă dragostea, ursul Panda reprezintă relaxarea.

Denumirea proiectului : SARISTI, Numele proiectanților : Antonia Skaraki, Numele clientului : SARISTI.

SARISTI Ambalarea Ceaiului Uscat

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.