Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Su Zhou

Casa Rezidențială Dacă sunteți în căutarea unui amestec perfect de cultură orientală și occidentală, acesta este un exemplu. Acest proiect a conectat cultura istorică a regiunii cu cronologia prezentului, prezentând atât o atmosferă orientală cât și un stil de viață internațional. Astfel, dacă purtați cele mai trendy îmbrăcăminte italiană, sau o Suzhou Cheongsam, s-ar potrivi în spațiu.

Denumirea proiectului : Su Zhou, Numele proiectanților : Guoqiang Feng and Yan Chen, Numele clientului : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Casa Rezidențială

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.