Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminat

plUsminus

Iluminat Un corp de iluminat unic, plus acesta poate fi rotit, mutat, îndepărtat sau livrat elementele funcționale ale corpului de iluminat. Absolut orice persoană poate regla lampa la discreția sa și colectează un ecran sau iluminare deasupra barei, un candelabru sau o lampă de lucru de lux, o instalație decorativă sau o lampă de podea. Material Sticlă, cupru, bronz personificarea unui obiect splendid. Un element are dimensiunea de 500 x 50 x 50

Denumirea proiectului : plUsminus, Numele proiectanților : Taras Zheltyshev, Numele clientului : TarasovDesign.

plUsminus Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.