Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale

NiceDice

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale NiceDice-System este primul adaptor multifuncțional din industria camerelor. Este foarte plăcut să atașați echipamente cu diferite standarde de montare de la diferite mărci - cum ar fi lumini, monitoare, microfoane și emițătoare - la camerele foto exact în modul în care sunt necesare pentru a fi în funcție de situație. Chiar și noile standarde de montare în curs de dezvoltare sau echipamentele recent cumpărate pot fi ușor integrate în sistemul ND, doar prin obținerea unui nou adaptor.

Denumirea proiectului : NiceDice, Numele proiectanților : Nils Fischer, Numele clientului : .

NiceDice Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.