Revista de proiectare
Revista de proiectare
Salonul De Înfrumusețare

Shokrniya

Salonul De Înfrumusețare Proiectantul a vizat un mediu de lux și inspirator și producerea de spații separate cu funcții diferite, care sunt în același timp părți ale unei structuri întregi Culoarea Beige ca una dintre culorile de lux ale Iranului a fost aleasă pentru a dezvolta ideea proiectului. Spațiile apar sub formă de cutii în 2 culori. Aceste cutii sunt închise sau semi-închise fără tulburări acustice sau olfactive. Clientul va avea suficient spațiu pentru a experimenta o pasarelă privată. Iluminare adecvată, selecție adecvată a plantelor și folosind umbra corespunzătoare de culorile pentru alte materiale au fost provocările importante.

Denumirea proiectului : Shokrniya , Numele proiectanților : Kasra Shafieezadeh, Numele clientului : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Salonul De Înfrumusețare

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.