Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cadoul Companiei

Yun Tea

Cadoul Companiei Acest design de colecție de ceai încorporează conceptul de zodiac și horoscopuri chinezești, cu o identitate de marcă bilingvă, care ajută la promovarea acestei tradiții culturale chineze pentru oamenii din întreaga lume printr-o abordare și un ton diferit. Stilul grafic al modelului de salcie din Chinoiserie occidentală a fost manipulat cu caracterul zodiacal de tăiere a hârtiei din estul Chinei, ceea ce creează o identitate vizuală care este legată de ceaiul și floarea norocoasă a zodiacului.

Denumirea proiectului : Yun Tea, Numele proiectanților : Jacky Cheung, Numele clientului : SharpMotion.

Yun Tea Cadoul Companiei

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.