Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Interioară

Spirit concentration

Casa Interioară Ce este un spațiu pentru o casă? Designerul consideră că designul vine din cerințele proprietarului, atingând sufletul în spațiu. Prin urmare, designerul a navigat scopul lor de spațiu de cuplul minunat. Ambii proprietari adoră materialele și soluția de design în raport cu cultura japoneză. Pentru a reprezenta amintirile dintre mințile lor, au decis să folosească diferite texturi din lemn pentru a crea o casă de suflet. În consecință, aceștia au alcătuit 3 obiective de consens ale acestei case ideale, care erau (1) atmosferă liniștită, (2) spații publice flexibile și fermecătoare și (3) spații private confortabile și invizibile.

Denumirea proiectului : Spirit concentration, Numele proiectanților : Tienyu Wu, Numele clientului : TYarchistudio.

Spirit concentration Casa Interioară

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.