Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceas

Sorriso

Ceas Ceasul „Sorriso” îi place să-ți vadă zâmbetul! Trebuie să zâmbești la acest ceas, apoi zâmbetul tău este scanat, diafragma se deschide și fața ceasui îți arată timpul. Ecranul LCD, care este pus mâinile, vă arată diferite imagini imediat ce se deschide diafragma. După cum ați aflat „Sorriso” include un ecran LCD și un senzor de recunoaștere a zâmbetului și un mecanism de bord diafragmatic. Sloganul acestui ceas este „Fii fericit în fiecare moment al vieții tale”.

Denumirea proiectului : Sorriso, Numele proiectanților : Mehrdad Khorsandi, Numele clientului : Mehr Design.

Sorriso Ceas

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.