Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajele Cu Bomboane

5 Principles

Ambalajele Cu Bomboane 5 Principii este o serie de ambalaje de bomboane amuzante și neobișnuite cu o răsucire. Reiese din cultura pop modernă în sine, în principal cultura pop internet și memele de internet. Fiecare design al pachetului include un personaj simplu de recunoscut, la care oamenii se pot raporta (omul muscular, pisica, iubitorii și așa mai departe) și o serie de 5 scurte citate de inspirație sau amuzante despre el (de aici și numele - 5 principii). Multe citate au și câteva referințe pop-culturale. Este simplu în producție, dar ambalaj vizual unic și este ușor de extins ca o serie

Denumirea proiectului : 5 Principles, Numele proiectanților : Anton Shlyonkin, Numele clientului : Tasty Help.

5 Principles Ambalajele Cu Bomboane

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.