Revista de proiectare
Revista de proiectare
Presa Manuală

Kwik Set

Presa Manuală Presa de mână din piele multifuncțională este o mașină intuitivă, concepută universal, care simplifică viața creierelor din piele de zi cu zi și profită la maximum de spațiul tău mic. Permite utilizatorilor să taie piele, să imprimeze / să îmbrace design și să stabilească hardware-ul cu 20 de matrițe și adaptoare personalizate. Această platformă este proiectată de la început ca un produs lider de clasă.

Denumirea proiectului : Kwik Set, Numele proiectanților : Erik Christopher DeMelo, Numele clientului : IVAN Leathercraft Co. LTD.

Kwik Set Presa Manuală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.