Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior Al Centrului De Vânzări

Foco shopping mall

Designul Interior Al Centrului De Vânzări Designul ei are următoarele caracteristici: păstrează cele trei puncte ale clientului, miezul sau produsul, experimentează mai întâi produsul său, apoi vinde produsul către client, face din nou produsul să facă spațiu, afișare, marketing, vânzări, decât să ignore produsul. experiență, sari direct la ultimul pas Faceți vânzările. De fapt, este de a îmbunătăți întreaga lor experiență de utilizare a mărcii. Doar pentru a experimenta personal spațiul vestimentar, stați în viziunea clientului.

Denumirea proiectului : Foco shopping mall, Numele proiectanților : ZHENG SONGLING, Numele clientului : Foco.

Foco shopping mall Designul Interior Al Centrului De Vânzări

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.