Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pachetul Pentru Ceai

Seven Tea House

Pachetul Pentru Ceai Tea Hall Brand, luând imaginea vărsării și împrăștierii ceaiului în mod liber și pe îndelete, conceptul procesului de preparare a ceaiului, puternic sau slab, transformându-se imprevizibil, ca element al pictării ceaiului în timp ce degustați ceaiul. Farmecul ocazional de a lua ceaiul ca cerneală și de a folosi degetul ca pix, schițând mintea expansivă a familiei sălii de ceai, încântată de peisaj. Designul original al pachetului transmite o atmosferă confortabilă, exprimând timpul plăcut de a trăi viața cu ceai.

Denumirea proiectului : Seven Tea House, Numele proiectanților : Existence Design Co., Ltd, Numele clientului : Seven Tea House.

Seven Tea House Pachetul Pentru Ceai

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.