Revista de proiectare
Revista de proiectare
Raftul De Carte

More Is Different

Raftul De Carte Conceput dintr-o dorință de a propune o bibliotecă care să recurgă la utilizarea materiilor prime, ecouri Mai multe sunt diferite (MID) și combină cunoștințele ancestrale ale tâmplăriei cu cea a designului contemporan. Yves-Marie Geffroy prezintă un sens nou modului în care este folosită o bibliotecă. Conceptul, care nu compromite nici funcția, estetica, rezistența, nici sustenabilitatea nu pot fi găsite în acest proiect atemporal și experiment neașteptat.

Denumirea proiectului : More Is Different, Numele proiectanților : yves-marie Geffroy, Numele clientului : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different Raftul De Carte

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.