Revista de proiectare
Revista de proiectare
Clădirea Cu Utilizare Mixtă

GAIA

Clădirea Cu Utilizare Mixtă Gaia este situat lângă o clădire guvernamentală recent propusă, care încorporează o stație de metrou, un mare centru comercial și cel mai important parc urban. Clădirea cu utilizare mixtă cu mișcarea sa sculpturală acționează ca un atractiv creativ atât pentru locuitorii birourilor, cât și pentru spațiile rezidențiale. Aceasta necesită o sinergie modificată între oraș și clădire. Programarea variată implică activ țesătura locală pe parcursul zilei, devenind un catalizator pentru ceea ce va fi inevitabil în curând un punct focal.

Denumirea proiectului : GAIA, Numele proiectanților : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Numele clientului : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Clădirea Cu Utilizare Mixtă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.