Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Corporativă

Yanolja

Identitatea Corporativă Yanolja este o platformă de informații de călătorie cu sediul în Seul, care înseamnă „Hei, hai să jucăm” în limba coreeană. Logotipul este proiectat cu font san-serif pentru a exprima o impresie simplă și practică. Folosind litere mici, poate furniza o imagine ludică și ritmică în comparație cu aplicarea cu majuscule. Spațiul dintre fiecare litere este revizuit în mod deosebit pentru a evita iluzia optică și crește lizibilitatea chiar și la dimensiuni mici de logotip. Am ales cu atenție culorile vii și luminoase de neon și am folosit combinații complementare pentru a oferi imagini extrem de distractive și populare.

Denumirea proiectului : Yanolja, Numele proiectanților : Kiwon Lee, Numele clientului : Yanolja.

Yanolja Identitatea Corporativă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.