Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa Cu Pandantiv

Snow drop

Lampa Cu Pandantiv Snow Drop este un plafon și iluminare modulară. Comoditatea lui este reglarea luminozității sale prin modulare, datorită sistemului de scripete netede. Pas cu pas, jucându-se cu contragreutatul, utilizatorul este capabil să crească și să scadă luminozitatea. Modularea acestui proiect amintește diferitele etape ale înfloririi unui fond de zăpadă de la început cu tetraedrul până la sfârșit cu fractura de patru triunghiuri. Bulbul Edison de chihlimbar vintage este introdus într-o cutie exclusivă tetraedrică din plexi albi opalescenți, atunci când designul este închis.

Denumirea proiectului : Snow drop, Numele proiectanților : Nicolas Brevers,, Numele clientului : Gobo lighting.

Snow drop Lampa Cu Pandantiv

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.