Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul Pliabil

Flipp

Scaunul Pliabil Inspirată de mișcare și funcționalitate curgătoare, scaunul Flipp reunește minimalism și confort într-un design atrăgător. Scaunul își propune să ofere o soluție de scaune practică, dar și distinctivă pentru interioarele moderne. Designul are o bază dreptunghiulară, trei picioare și un scaun care se răstoarnă ușor în interior și în exterior, după cum este necesar. Ușor, la fel de ușor de depozitat și de mutat datorită construcției pliabile, scaunul este perfect pentru utilizarea de zi cu zi sau ca scaune suplimentare când prietenii vin pentru o vizită.

Denumirea proiectului : Flipp, Numele proiectanților : Mhd Al Sidawi, Numele clientului : Mhd Al Sidawi.

Flipp Scaunul Pliabil

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.