Revista de proiectare
Revista de proiectare
Paleta De Amestecare

MiioPalette

Paleta De Amestecare Designul Miio Palette a fost inspirat de paleta unui pictor, dar a fost destinat laboratorului stomatologic. Proiectantul a combinat perspectiva artistică și funcțională, creând un produs care este echipat cu o suprafață de sticlă ușor de curățat, detașabilă pentru a amesteca compozitul și cu 9 puțuri în care practic puteți depozita borcanele ceramice. Cu ajutorul plăcii de amestec, utilizatorul poate seta cu ușurință toate micile sticle în conformitate cu caracteristicile lor distincte, pentru a maximiza performanța tehnicienilor stomatologi.

Denumirea proiectului : MiioPalette, Numele proiectanților : Gilbert Vasile, Numele clientului : miioPALETTE.

MiioPalette Paleta De Amestecare

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.