Revista de proiectare
Revista de proiectare
Marcajul

Brainfood

Marcajul Marcajele Brainfood reprezintă o abordare umoristică a activității de citire ca „hrană pentru creier”, prin urmare, ele sunt modelate în lingură, furculiță și cuțit! În funcție de lecturile dvs., de tipul literaturii, puteți alege forma adecvată, de ex. pentru romantism și povești de dragoste preferă marcajul de linguriță, pentru filozofie și poezie în formă de furculiță, iar pentru lecturi de comedie și scifi puteți alege cuțitul. Marcajele vin în multe teme. Iată mâncare grecească, motive grecești de vară și motive grecești, ca o nouă propunere de design pentru suvenirul tradițional grecesc.

Denumirea proiectului : Brainfood, Numele proiectanților : Natasha Chatziangeli, Numele clientului : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Marcajul

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.