Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colier

Angel Named Mother

Colier Colierul Denumit Mama Înger, inspirat de dragostea maternă, este proiectat de evenimentul Zilei Mamei. Scopul unui astfel de design memorabil este de a comemora valorile spirituale ale mamelor și de a provoca iubitorii, uitându-se la acest obiect prețios etern. Acest colier inegal poate fi prezentat unei mame, unei soții, unei fiice sau unei iubite pentru a induce sentimentul de a fi mamă.

Denumirea proiectului : Angel Named Mother, Numele proiectanților : Alireza Asadi, Numele clientului : AR.A.

Angel Named Mother Colier

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.