Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Etichetelor De Vin

I Classici Cherchi

Designul Etichetelor De Vin Pentru o vină istorică din Sardinia, din 1970, a fost proiectată restylingul etichetelor pentru linia de vinuri The Classics. Studiul noilor etichete a dorit să păstreze legătura cu tradiția pe care o urmărește compania. Spre deosebire de etichetele anterioare, aceasta a funcționat pentru a da o notă de eleganță care merge bine cu calitatea înaltă a vinurilor. Căci etichetele au lucrat cu tehnica Braille care aduce eleganță și stil fără a cântări. Modelul floral se bazează pe o elaborare grafică a unui model al bisericii din Santa Croce din Usini, care este și logo-ul companiei.

Denumirea proiectului : I Classici Cherchi, Numele proiectanților : Giovanni Murgia, Numele clientului : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi Designul Etichetelor De Vin

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.