Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sticla

North Sea Spirits

Sticla Designul sticlei de la North Sea Spirits este inspirat din natura unică a Sylt și încorporează puritatea și limpezimea acelui mediu. Spre deosebire de alte sticle, Spirts Sea Sea sunt acoperite complet de o acoperire de suprafață unicolor. Logo-ul conține Stranddistel, o floare existentă doar în Kampen / Sylt. Fiecare dintre cele 6 arome sunt definite printr-o culoare specifică, în timp ce conținutul celor 4 băuturi mixte este identic cu culoarea sticlei. Acoperirea suprafeței oferă o mână moale și caldă, iar greutatea adaugă percepției valorii.

Denumirea proiectului : North Sea Spirits, Numele proiectanților : Ulrich Graf, Numele clientului : Skiclub Kampen North Sea Spirits.

North Sea Spirits Sticla

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.