Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Parametrică

Titanium Choker

Proiectarea Parametrică Din punct de vedere design, IOU folosește software de simulare 3D pentru a crea modele parametrice, asemănătoare stilului cu care Zaha Hadid a câștigat lumea arhitecturii. Din punct de vedere material, IOU prezintă articole exclusive din titan cu logo-uri din aur de 18ct. Titanul este cel mai fierbinte în bijuterii, dar greu de lucrat. Calitățile sale unice fac piesele nu numai foarte ușoare, dar oferă posibilitatea de a le face aproape orice culoare a spectrului.

Denumirea proiectului : Titanium Choker, Numele proiectanților : Aleksandra Grishina, Numele clientului : I-O-U design studio & research lab .

Titanium Choker Proiectarea Parametrică

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.