Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazin De Ochelari

Optika Di Moda

Magazin De Ochelari Într-o clădire care a fost odată cu compozitorul maghiar Franz Liszt, Optika di Moda reunește caracteristici originale ale secolului al XIX-lea și design contemporan în inima Budapestei. Lucrările din cărămidă expuse încadrează magazinul și contrastează cu vitrine albe, dulapuri și podele elegante. Spațiul este luminat de candelabre, iar unitățile de afișare sunt iluminate de lumini albe strălucitoare. Scaunele inspirate de Charles Eames și mesele simple încurajează clienții să petreacă timp în magazin, iar camerele de examinare optică specializate sunt separate de o ușă de sticlă din spatele camerei.

Denumirea proiectului : Optika Di Moda, Numele proiectanților : Tamas Csiszer, Numele clientului : Csiszer Design Studio.

Optika Di Moda Magazin De Ochelari

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.