Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sticla Împușcată

Flourishing

Sticla Împușcată The Flourishing Shot este o bucată de sticlărie concepută pentru societatea noastră înfloritoare. Sticla este o lovitură standard de 0.04L care este produsă într-o versiune transparentă, precum și diverse culori obținute prin colorarea sticlei. Profilul este realizat dintr-o formă dodecagonală care trece în mod natural de la diametre mici la mari și invers, făcând o sculptură personalizată asemănătoare unei flori. Motivul pentru alegerea unui dodecagon a fost reprezentat de cele douăsprezece părți ale sale, care să reprezinte fiecare lună a anului. Scopul a fost de a oferi oamenilor posibilitatea de a savura băutura alcoolică preferată cu o notă de artă.

Denumirea proiectului : Flourishing, Numele proiectanților : Miroslav Stiburek, Numele clientului : MIROSLAVO.

Flourishing Sticla Împușcată

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.