Revista de proiectare
Revista de proiectare
Activarea Evenimentelor

Home

Activarea Evenimentelor Acasă îmbrățișează nostalgia căminului personal și este o combinație între vechi și nou. Tablourile vintage din 1960 acoperă peretele din spate, mici memorii personale sunt împrăștiate pe tot ecranul. Împreună, aceste lucruri se împletesc într-o masă de șiruri care se formează laolaltă ca o singură poveste, unde în așteptare unde se află telespectatorul dezvăluie un mesaj.

Denumirea proiectului : Home, Numele proiectanților : Beck Storer, Numele clientului : Far East Consortium - Upper West Side.

Home Activarea Evenimentelor

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.